Šiandien pristatome Jums beprotiškai menišką kačiukų šeimynėlę, kuri apsistojo savanorės Santos globoje. Viskas prasidėjo nuo to, kai sulaukėme iš jauno, menus studijuojančio vaikino, Deniso, skambučio su pagalbos prašymu ir trumpa istorija. Į jo balkoną atklydo draugiška katytė, ir Denisas pradėjo reguliariai ją šerti. Netrukus katytė atsivedė 4 kačiukus, o jaunasis studentas jau buvo nusipirkęs bilietą į užsienį, todėl suskubo visai šeimynai ieškoti prieglobsčio, nes negalėjo jų palikti tiesiog balkone.

Atvykę fotografuoti kačiukų, pakliuvome į tikrą mažą menų dirbtuvėlę: sienas puošė emocingi portretai, kiekviename kampelyje išrikiuoti darbo laukė dažai, šusnys eskizų, molbertas, o šalia balkono didžiulė kartoninė dežė su gausia šeimyna. Sutarėme, kad Denisas juos paglobos iki išvykimo į užsienį.

Ir štai netruko ateit laikas kai jaunasis studentas išvyko, o „kačiukai menininkai“ atvyko į „Naminukų" savanorės Santos globą! Deja, tiek mažylius, tiek jų mamytę kamuoja ausų erkutės, tad „menininkus“ reikia gelbėti nuo kankinančių parazitų.

Taip pat Santos globoje dar 4 kačiukai be mamytės, globėja Margarita globoja du „Naminukų“ mažylius, globėja Indrė globoja 4 kačiukus išgelbėtus iš rūsio, globėja Onutė slaugo 2 sergančius mažylius, pačių „Naminukų“ namuose mamytė su trim mažyliais iš Bukčių ir pavieniai kačiukai iš skirtingų vadų, taip pat turime globėjų įvairiose Vilniaus vietose globojančių po vieną kačiuką.

Visiems jiems reikia gero maistelio, kraiko, vaistų nuo kirminų, vaistų nuo kailio parazitų, priežiūros priemonių (dubenėlių, dėžučių, narvų), o kur dar skambučiai iš globėjų kai katinėliai sunegaluoja ir reikia skubios veterinarų apžiūros, vaistų... Visa tai „Naminukams“ daug kainuoja, ir kaskart sukame galvas, kaip šįkart suteikti reikiamą pagalbą. Turime beprotiškai daug įsipareigojimų, galvosūkių, spaudimo ir vis tiek- norime judėti į priekį. Norime gelbėti juos kartu su Jūsų pagalba!

Būsime labai dėkingi, jei negalėdami fiziškai prisidėti prie akcijos „Padėk šeimynėlei“ palaikysite mus finansiškai ir prisidėsite nors po mažą trupinėlį „Naminukų“ mažųjų išlaikymui.

Taip pat laukiame skambučių iš galinčių suteikti laikiną globą šeimynėlei, keliems ar vienam kačiukui 8 648 30077 (Goda), 8 608 86707 (Vilnius)!