Pagalbos prašė kačiukas, kurio traiškanotos akys geriausiu atveju galėjo skirti tik šviesą nuo tamsos. Paimta ant rankų katytė tuoj pradėjo glaustis, murkti ir lįsti į moters palto rankovę. Šalta, baisu, skauda. Kaip gi tokią vargę ligoniukę paliksi?!

Nepaisant perildytų augintiniais ir globotiniais namų, globėja nepaliko Aiko (dabar jau toks jos vardas). Kiek jai buvo likę, sunku pasakyti. Savaime akys jau nebepasveiktų, bet greičiau ji žūtų nuo autobusų ar automobilių ratų.

Dabar nelaimės praeityje. Laukia gydymas ir naujų namų paieška. Taikant tikslingą, gerą, kokybišką gydymą Aiko visiškai pasveiks. Šiuo metu gydykloje išleista 100 Lt. Bus reikalingos pakartotinės apžiūros, vaistai, vėliau ir skiepai, tad ši suma dar tikrai augs bent kelis kartus.

Visų gerų žmonių prašome prisidėti prie šios dryžuotos mažylės gelbėjimo. Dėkojame! Ir labai prašome nepamiršti, kad jai labai labai reikia atsakingo, mylinčio šeimininko. Vos tik katytė pasijaus geriau, pradėsime ir namų paiešką. Paklauskite savęs dar kartelį, galbūt būtent Aiko Jūsų namuose ir trūksta?

Mūsų kontaktai: 868973782, 861558898 arba info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius).