Tądien, kai „Naminukai“ sulaukė skambučio iš moters, kuri atrado šią mažylę, teko skubiai sukti galvą, kur ją priglausti, nes mažylių sezonu ne tik visos gyvūnų prieglaudos, bet ir globėjai užpildę savo namų kerteles gatvės nelaimėliais.

Deja, dažniausiai iš radusiųjų tenka sulaukt ultimatumų - arba pasiimate, arba padedu atgal į gatvę. Mes visada bandome suprasti, kokios baimės kausto žmones, kad jie nesugeba atrasti galimybės priglausti mažyčio gyvūno bent nakčiai, greičiausiai visi mano būsią palikti su gyva bėda ant galvos. O juk dažniausiai tereikia tik šiek tiek laiko, kad būtų rastas sprendimas.

Ačiū globėjai Margaritai, kuri ne pirmą kartą gelbėja iš kėblios padėties ir laikinai priėmė Mimi po savo jaukių namų stogu.

O gražuolė Mimi - ne iš kelmo spirta! Strėlė, kulka, pantera - vadink kaip nori, nesuklysi. Žinot, būna žmonės - lyderiai, kurie moka pritraukti, uždegti, sužavėti. Apie mažylę Mimi, ko gero, būtų galima pasakyti labai panašiai: ji žavi savo pasirodymais, juokingomis pozomis, tiesiog traukia žvilgsnį, į ją negali nežiūrėti! Ir ji vis dar laisva!

Katytei maždaug 3 mėnesiai ir ji ieško žmogaus, kuriam galėtų padovanoti savo „gyvenimo šou“! Maža drąsuolė tąkart gatvėje nesislėpė, nes žinojo, kad pasislėpusi ji nesuras tavęs. Ji tikisi, kad tu ją pamatysi, kad pažvelgęs suprasi, jog suradai ją - savo mažytę Mimi.

Dėl Mimi skambučių laukia jos globėja Margarita tel.nr. 8 606 98473 (Vilnius)!