Kaip teigiama prezidentūros pranešime žiniasklaidai, valstybės vadovas pasveikino olimpiečius ir padėkojo už parodytą ryžtą bei valią siekti pergalių.

„Žaidynės parodė, kad turime talentingo jaunimo, ir mūsų pareiga šiems jaunuoliams suteikti visas galimybes, kad jie galėtų tobulėti ir toliau garsinti Lietuvos vardą“, - sakė V. Adamkus.

Prezidentas padėkojo ne tik sportininkams, bet ir treneriams bei žmonėms, kurių sunkus atsakingas darbas mažiau pastebimas – gydytojams, masažuotojams, komandų vadovams. V. Adamkus atkreipė dėmesį, kad jau šiandien turime pradėti ruoštis po ketverių metų Londone vyksiančiai 30-ajai olimpiadai, ir sudaryti šalies sportininkams visas galimybes, kad jie pasiruoštų garbingai atstovauti valstybei.

Renginio metu Prezidentas įteikė valstybės ordinus prizines vietas Pekino olimpiadoje užėmusiems sportininkams ir pirmosios Tautinės olimpiados dalyviams bei sporto organizatoriams.

Olimpiečių pagerbimą žiūrėkite vaizdo reportaže.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją