„Paprastai klubai jau turi alų, pavyzdžiui, „Lietuvos rytas“. Būtų nenatūralu dviem turėti vieną. Dvi Lietuvoje stiprios komandos – tai kaip ir natūralus sprendimas“, - apie derybų su „Žalgiriu“ motyvus DELFI kalbėjo bendrovės direktorius.

Tačiau jis užsiminė, kad sutarties pasirašymui įtakos gali turėti Seimo sprendimas uždrausti bet kokio alkoholio reklamą per TV ir radiją nuo 6 iki 23 val.

„Negalėsime tuo girtis per televiziją. Tai ne tik pakenks. Seimas neturėdamas aiškių duomenų padarė emocinį sprendimą, jie tikrai nieko nelaimėjo, - apie Alkoholio kontrolės įstatymo pataisas kalbėjo bendrovės direktorius.

V. Tekorius sako, kad vien be „Švyturio“ ir „Kalnapilio-Tauro grupės“ paramos Lietuvos krepšinis kasmet netektų apie 3 milijonų litų.

„Žalgirio“ klubo viceprezidentas Gediminas Navikauskas derybų su „Kalnapilio-Tauro“ grupe nekomentavo.

DELFI primena, kad praėjusį sezoną „Žalgirį“ rėmė „Gubernijos“ alaus darykla.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją