DELFI žiniomis, A.Emmettas vairuojamą automobilį gruodžio 20-ąją apie 1 val. nakties Vilniuje, Liubarto ir Vytauto gatvių sankryžoje sustabdė policijos pareigūnai. Krepšininkui papūtus į alkotesterį kilo įtarimas, kad jis yra neblaivus. Nuvežus pas medikus A.Emmettas buvo nustatytas lengvas girtumo laipsnis.

Už administracinės teisės pažeidimą Vilniaus policija krepšininkui surašė protokolą ir skyrė 1250 litų baudą.

„Lietuvos ryto“ klubas savo oficialiojoje svetainėje buvo skelbęs, kad A.Emmettas du kartus pažeidė klubo taisykles. Pranešta, kad pirmąsyk jis be priežasties praleido treniruotę, o prieš pat atleidimą pareiškė, kad jam skauda kirkšnį ir todėl negalįs tinkamai rengtis rungtynėms. Tuo tarpu komandos gydytojas po apžiūros tvirtino, jog tai nėra tokia rimta trauma, kad sportininkas negalėtų treniruotis ir žaisti.

Oficialiai skelbta, kad toks krepšininko elgesys išvedė iš pusiausvyros „Lietuvos ryto“ trenerį Zmago Sagadiną. Jis pareiškė nenorįs daugiau matyti tinginių ekipoje, todėl amerikiečio paslaugų buvo nuspręsta atsisakyti.

„Lietuvos ryto“ komandos direktorius Jonas Vainauskas negalėjo atsakyti, ar A.Emmettas buvo sulaikytas vairuojantis klubo automobilį. „Automobiliais rūpinasi kita klubo grandis. Galbūt jam automobilį leista vairuoti iki išvykstant iš Lietuvos“, – „BasketNews.lt“ portalui teigė J.Vainauskas, kuris neatmetė galimybės, jog alkoholio A.Emmettas griebėsi sužinojęs apie atleidimą.

„Buvo keletas šiurkščių pažeidimų, keletas švelnesnių, tačiau šią informaciją girdžiu pirmą kartą, – apie A.Emmetto vairavimą neblaiviam stebėjosi J.Vainauskas. – Jei toks įvykis iš tiesų buvo, tai dar kartą patvirtina atleidimo pagrįstumą ir tai, kad Andre elgėsi neprofesionaliai“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją