Dokumente informuojama, kad po "A lygos" rungtynių su Panevėžio „Ekranu“ mačo arbitrą Viktorą Chileckį sumušęs strategas diskvalifikuojamas.

Portalą ivartis.lt „Žalgirio“ klubo atstovė spaudai patikino, kad galutinis sprendimas dėl stratego ateities klube dar nėra priimtas, tačiau neneigė, kad komandos vadovybė į šį trenerio išpuolį reagavo labai griežtai.

Kiek konkrečiau situaciją nušvietė „Žalgirio“ prezidentas Arminas Narbekovas. „Galutinai I.Pankratjevo ateitis paaiškės antradienį, kai įvyks LFF drausmės komisijos posėdis. Šiandien (ketvirtadienį - red. past.) buvo komandos vadovybės susirinkimas ir nusprendėme treneriui skirti griežtą nuobaudą. Gavome iš LFF raštą, kuriame teigiama, kad toliau vadovauti „Žalgirio“ komandai I.Pankratjevas negalės. Taigi sekmadienį 4-ojo A lygos turo rungtynėms su „Šiauliais“ mūsų komandai jau vadovaus Viačeslavas Sukristovas“, - portalui ivartis.lt sakė A.Narbekovas.

Šaltinis
Futbolo portalo ivartis.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško ivartis.lt administracijos sutikimo neleidžiama.
Ivartis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją