Lietuvos U-17 rinktinės treneris Romualdas Lavrinavičius pasakojo, kad varžovai išnaudojo beveik visus šansus, tačiau nusipelnė nugalėti.

„Mes turėjome dvi šimtaprocentes progas, tačiau dėl meistriškumo trūkumo abiejų neišnaudojome. Baltarusiai turėjo apie penkis šansus ir įmušė keturis kartus. Vis dėlto tenka pripažinti, kad varžovai buvo ir staigesni, ir greitesni, laimėjo dvikovas ir diktavo savo sąlygas.

Pralaimėjome tiek fiziniu pasiruošimu, tiek taktiniu. Bet vaikinams pretenzijų neturiu, jie stengėsi ir sąžiningai atidirbo. Geriau sužaisti neleidžia meistriškumas“, – lff.lt svetainei teigė treneris.

Jaunių rinktinei ši išvyka buvo vienas pirmųjų komandos komplektacijos etapų. Pasiruošti UEFA U-17 Europos čempionato atrankos varžyboms lietuviai dar turi laiko – pirmosios rungtynės numatytos rugsėjo 22-ąją.

Lietuvos U-17 rinktinės sudėtis: Tomas Švedkauskas, Julius Aleksandravičius, Lukas Artimavičius, Martynas Banevičius, Mykolas Krasnovskis, Ervinas Chvesko, Lukas Narbutas, Džiugas Petrauskas, Donatas Kazlauskas, Edvardas Tamulevičius, Tomas Galdikas. (Po keitimo žaidė Almantas Rybelis, Gvidas Jarašius, Armandas Breivė, Povilas Kiselevskis, Rokas Stanulevičius, Titas Burba.)

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją