Apie artėjančias galimas permainas buvo galima spėti, kai treneris J. Couceiro negrįžo iš Paryžiaus kartu su rinktine po pralaimėtų pasaulio čempionato atrankos turnyro rungtynių su Prancūzija.


„Treneris išvyko pailsėti į Barseloną“, - tąkart DELFI sakė Lietuvos rinktinių direktorius Robertas Tautkus.

Atostogaujantis Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidentas Liutauras Varanavičius DELFI trumpai paaiškino susidariusią padėtį.

„Neturiu, ką čia plačiai komentuoti. Mes žinojome trenerio J. Couceiro ketinimus ir leidome jam derėtis su klubu, tačiau sprendimus jis turėjo derinti su federacija. Kitą pirmadienį (04.13) treneris su savo agentu turėtų atvykti į Lietuvą ir mes su juo susitiksime“, - DELFI trečiadienį sakė LFF vadovas.

Susitikimas veikiausiai bus perkeltas, nes balandžio 13-oji yra šventinė, antroji Velykų diena.

1969 metais įkurta „Gaziantepspor“ ekipa Turkijos čempionate užimą aštuntąją vietą. Komanda per 26 pirmenybių turus yra iškovojusi 10 pergalių, pasiekusi 7 lygiąsias, patyrusi 9 pralaimėjimus ir surinkusi 37 taškus.

Lietuvos rinktinė pasaulio čempionato VII atrankos grupėje užima trečią vietą (6 rungtynės, 9 taškai). Lietuviai nuo lyderių serbų atsilieka 3 taškais, o nuo antroje vietoje esančių prancūzų – 1.

Artimiausias atrankos rungtynes Lietuva birželio 6 d. Marijampolėje žais su Rumunija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją