„Rungtynės Lietuva - Azerbaidžanas bus surengtos sostinės „Vėtros“ stadione bet kokiu oru, - DELFI sakė R. Tautkus. – Sniegas nukastas, todėl veja bus žalia. „Vėtros“ aikštė yra tikrai geresnės kokybės, negu ta, ant kurios 2009 metų Europos U-21 čempionato atrankos varžybų rungtynes žaidė Danijos ir Lietuvos jaunimo rinktinės“.

Pasak R. Tautkaus, „Vėtros“ stadiono veja nebus idealios būklės, „kaip vasarą“, bet tokia, kokios Lietuvos rinktinės vadovai ir tikėjosi tokiu metų laiku.

Paklaustas, ar pavasarinėje sunkioje aikštėje lietuviai turės pranašumą prieš varžovus iš saulėtojo Azerbaidžano, R. Tautkus sakė: „Visi Lietuvos rinktinės žaidėjai rungtyniauja užsienyje ir tik ant geros kokybės vejų, todėl kas įgis pranašumą - sunku pasakyti“.

Beje, „Vėtros“ stadiono vejos parengimu trečiadienio susitikimui rūpinasi buvęs legendinio Vilniaus „Žalgirio“ žaidėjas Valerijus Kromanas, 1979 m. pirmose tarpusavio rungtynėse su Azerbaidžanu (SSRS tautų spartakiados turnyre) įmušęs vienintelį ir pergalingą įvartį į priešininkų vartus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją