Tačiau A. Zuokui trečią kartą tapus meru kažkodėl „Vilniaus energija“ paskelbė ir pakėlė šilumos bei karšto vandens kainas.

Gal nepasisekė naujam, tačiau patyrusiam merui? Gal jis nuo ryto iki gilios nakties derėjosi su UAB „Vilniaus energijos“ (tos pačios, su kuria jis asmeniškai pasirašė nuomos sutartį) atstovais? Viltis – kvailių motina... Ne, paprasčiausiai naujam merui tai nėra svarbiausias dalykas.

Meras turėjo laiko įsitikinti, kad nuo paskutinio jo buvimo meru laikotarpio šluotų rišimo technologijų revoliucija neįvyko. Turėjo laiko paskelbti perversmą darbo teisėje – grąžinti darbuotojus į laukinio kapitalizmo laikus – dirbsite 12 val., o mokėsime už 8. Net rado laiko aplankyti kelis renginius, kur merui nėra ką veikti, tačiau deryboms su „Vilniaus energija“ laiko ir neliko...

Kaip ir kiekvienas žmogus, taip ir meras turi savo galimybių ribas. Opozicijai pasiūlius baigti neteisėtos sutarties su AB „City Service“ nutraukimo procedūras, pasirodo, jog šio klausimo svarstymui laiko vėl pritrūko.

Panašu, kad ten kur kyšo ICOR (buv. „Rubicon“) ausys, merui darbotvarkėje laiko neliks.

Kur aš jį mačiau...