Šis pagerbimas leido Karbauskiui stoti į didžiųjų tautos liūtų gretą. Šalia AMB ir Uspaskicho. Tradicinių mūsų vyrų. Kurie Seime ir kitur valdžioje netradiciškai gynė tradicinės šeimos vertybes.

Įteisindamas poligamiją ir atsilygindamas valstietei K. už suteiktas paslaugas partijos ir valstybės postais, kelionėmis ir nuosavo koncerno džipu (tebus magaryčios), Dvarininkas priartino Lietuvą prie pagonybės.

Kaip įžvalgiai prieš tai pastebėjo krivė Inija, Naisiuose neabejotinai puoselėjamas senasis lietuvių tikėjimas. Istorikai, tarp jų ir XV a. italas Subelicus Marcus Coccius, priduria, kad lietuvių pagonių moterys turėjusios vyrų pavaduotojus, kai tie jodavo į karą. Dabar Naisių vyrai Seime turi pavaduotojas.

Istorikai, tarp jų ir XV a. italas Subelicus Marcus Coccius, priduria, kad lietuvių pagonių moterys turėjusios vyrų pavaduotojus, kai tie jodavo į karą. Dabar Naisių vyrai Seime turi pavaduotojas.
Rimvydas Valatka

Būdamas iš prigimties kuklaus būdo, Kultūros komiteto pirmininkas susinepatogino pastatytas šalia tokių vyrų kaip AMB. Ir tikrai, išmuštas raudonio, Karbauskis kurį laiką nebuvo panašus nei į pagonių dievuką Pizių, nei į minėtus didžiavyrius. Murmėjo kažką. Labiau traukė į tą vargšą embrioną, kuris pagal teologės Širinskienės valią bus užšaldytas iki Paskutiniojo teismo dienos.

Bet paklausykite Seimo valstiečių viršininko žodžio: „Jie tiesiog provokuoja vienokius ar kitokius dalykus. Nes nėra nieko. Negali Seimo narys naudotis kokiomis nors priemonėmis, kuriomis negali naudotis. Noriu pasakyti viena. Negalima sakyti informacijos, kurios nesako pats žmogus. Tokia informacija neteikiama. Kaip ir niekas negali teikti.

Tai – teiginiai, kurių neįmanoma patikrinti, nes tai yra draudžiama. Teisiškai bandau jums pasakyt, jei tai bandyčiau padaryt dabar, aš galėčiau būti paduotas į teismą. Tai yra faktas, aš tą žinau tiksliai. Galėtų bet kas paduoti į teismą, kas yra šio automobilio savininkas.“

Krisdamas iš didžiausio Naisių ąžuolo viršūnės tokias murmeles šeštadienį kūrė Kultūros komiteto pirmininkas. Piktos valios žmonės griebėsi patičių. Jie vertė Naisių meškiuko murmeles į norminę lietuvių kalbą taip, būktai Karbausis negali atsakyti į klausimą apie magaryčias Seimo profesionalei K., nes bijo, kad jį į teismą paduos jis pats.

Šizofrenija? Kas žino, kas žino. Kol negalima sakyti tokios informacijos, kurios nesako pats žmogus, galima palyginti su klasika – Mikės Pūkuotuko murmelėmis: „Tas dūzgimas kažką reiškia. Toks dūzgiantis dūzgimas be niekur nieko nedūzgia. Jeigu girdžiu dūzgimą, vadinasi, kas nors dūzgia, o kiek žinau, dūgzti gali tiktai bitės.“

Kiek vėliau Karbauskiui atėjo mintis, kad šitą bičių dūzgimą užsakė jo, Naisių Pūkuotuko medžiotojai: „Kitą savaitę darysime spaudos konferenciją ir pasakysime, kas čia vyksta. Seimo narė, mano pavaduotoja frakcijoje palietė labai skaudų reikalą – palietė Medžioklės įstatymą ir santykį tarp medžiotojų būrelių ir žemės savininkų.“

Gerai apsvarstęs, Karbauskis, lygiai kaip ir menko protelio meškiukas Mikė Pūkuotukas, priėjo prie skvarbios išvados: „Šitos bitės yra visiškai prastos. Be to, jos turėtų nešti visiškai prastą medų.“

Gerai apsvarstęs, Karbauskis, lygiai kaip ir menko protelio meškiukas Pūkuotukas, priėjo prie skvarbios išvados: „Šitos bitės yra visiškai prastos. Be to, jos turėtų nešti visiškai prastą medų.“
Rimvydas Valatka

Šią savaitę Lietuvos teisės, stovinčios ant trijų LDK statutų ir valstiečių bei liberalų draskomos Konstitucijos, laukia stebuklas.

Seimo narė, profesionali mezgėja pristatys pirmąjį savo gyvenime teisės aktą (aliuzija į nebaigtus teisės mokslus kolegijoje, kurioje niekada nebuvo teisės studijų – tik sutapimas) – Medžioklės įstatymo pataisą.

Didelių įvykių Seime akivaizdoje Tauta įsitraukė į Medžioklės įstatymo aptarimą.

„Tai – nesąmonė, – baubė vieni. – Kaip gali bemokslė, net iš menko darbo autobusų kontoroje išvyta Mezgėja tuk tuk, o, kultūringiau kalbant, Labai Mažo Protelio Meškiukas, sukurti kokį nors įstatymą?“ „Leiskit dyrpti! – pavymui šaukė profesionalės K. šalininkai. – Jei jau ji rankelėmis, ginkluotomis tik virbalais, sumedžiojo vienintelį amžinai blaivą mūsų milijonierių, kas geriau Seime gali išmanyti medžioklės subtilumus?“

Kad ir kokia pabaiga laukia teisinio tautos diskurso, Kultūros komiteto pirmininkui nėra ko gėdytis. Vsio zakonno, kaip sakydavo AMB. Visi tikri mūsų vyrai, pradedant ministrais ir baigiant merais, turi pasekti Karbauskio pavyzdžiu – įsitaisyti darbo vietoje pavaduotoją profesionalę.

Taip suduosime netradicinį smūgį alkoholio pramonei ir prekybininkams, Gejropai ir feminizmui. Už tradicines vertibes!

Ar gali Seimo narys rinkėjams pateikti melagingą savo biografiją ir už tai nieko? Ar gali Seimo narė būti papirkta privačios bendrovės džipu? Ar tokių valstybinių ir „Agrokoncerno“ beneficijų yra gavę ir kiti Seimo valstiečiai?
Rimvydas Valatka

Galiausiai būtent taip sunaikinsime bet kokią opoziciją Seime ir TV. Jau dabar opozicija kaip prie būdos pririštas kaimo Bobikas paklūsta Kultūros komiteto vedlio mostams. O ir kaip nepaklusi liūtui? Ir nesvarbu, ar tai būtų vertibės, kai lūžo pusė konservatorių, ar Konstitucijos karpymas.

Kas tik netingėjo tyčiojosi iš Karbauskio, kai tas, prieš perimdamas valdžią, dėstė, kad jis sukurs dvi valdančiąsias daugumas. Vieną – formalią. Kasdienei veiklai – su socialdemokratais, kurie visada pasiryžę sutikti su viskuo, ką tik palieps Karbauskis. Simbolis – Vinkus. Kitą – vertybinę, su konservatoriais. Embrionams amžinai šaldyti, Konstitucijai perkarpyti pagal Naisių palivarko brėžinius. Simbolis – jaunasis Saudargas.

Nepraėjo nė du mėnesiai, o Karbauskis jau turi ne dvi, o tris valdančiąsias daugumas. Praėjusią savaitę bindzi bindzi – pusė Liberalų sąjūdžio veikėjų prisidėjo. Simbolis – Steponavičius. Jis padarys viską, kad tik valstiečių populistinis planas sukarpyti Konstituciją būtų įgyvendintas.

Ar opozicija Seime reikalinga tik tam, kad pakaitomis šoktų „Jurgeli, meistreli“ ir darytų taip, kaip Karbauskis daro? Ar opozicijos darbas – padėti valstiečiams plėšyti Konstituciją?

Opozicijos darbas – aiškintis, ar „Agrokoncerno“ akcijos vis dar priklauso Karbauskiui. O jei priklauso, ar taip turėtų būti? O jei turėtų, tai ar Seimo daugumos lyderis turėtų prekiauti su agresore Rusija?

Ar gali Seimo narys rinkėjams pateikti melagingą savo biografiją ir už tai nieko? Ar gali Seimo narė būti papirkta privačios bendrovės džipu? Ar tokių valstybinių ir „Agrokoncerno“ beneficijų yra gavę ir kiti Seimo valstiečiai? Kiek dar džipų („Agrokoncernas“ turi 265 automobilius) skirta tam, kad valstiečiai nemurmėdami šoktų Karbauskio „Jurgelį meistrelį“ ant mūsų laisvių kaulų?

Valstiečių Seimas pilnas stebuklų. Tik opozicija jų nemato. Opozicija turi darbo – vilkti į dienos šviesą apsišaukėlius „profesionalus“, į akis sisiojančius, kad vienmandatėje išrinkti Seimo nariai esantys protingi, o jau per sąrašus, tai, apsaugok, Viešpatie.

Kildišienė išrinkta vienmandatėje. Ir Kepenis. Ir dauguma kitų valstiečių tuk tuk. Bet Seimo opozicija jiems netrukdo. Profesionalės K. medžioklė – su varovais iš opozicijos. Iš tiesų tai čia tokia sinergija – iš tiesų išties. Kartoja net suplukusi valstiečių švietimo ir mokslo ministrė. Tylint opozicijai.

Kaip ten murmėjo Pūkuotukas?

Usnims, mano mielieji, ne į Naudą, kai ant jų sėdima. Jos praranda visokeriopą Šviežumą.