GERAS ŽENKLAS: Jūsų originalios rašybos pavardėje yra raidė „W“.
BLOGAS ŽENKLAS: Jūs nusprendėte pakovoti už raidę „W“ jūsų pavardėje.

JAUTIS. Pats metas atsikratyti neteisingo komplekso, kad kietakakčių pasaulyje jūs esate amžinasis Nr. 2. Tam puikiai tiks Palanga savaitgalį. Ten rasite daugybę likimo brolių, mielai suremsiančių savo raguotą ego su jūsiškiu. 

GERAS ŽENKLAS: Vesti Kaetaną Leontjevą.
BLOGAS ŽENKLAS: Nevesti Kaetanos Leontjevos.

DVYNIAI. Savaitės pradžioje galima įtampa, kairės ir dešinės rankų konfliktai, buitinis žvairumas virtuvėje, tad venkite aštresnių nei taburetė daiktų. Nuo ketvirtadienio, patekėjus pilnačiai, prasidės Dvynių sėkmės metas. Jūsų vidinis debilas pagaliau užleis vietą inteligentiškajam broliui ar sesei, tad galėsite ramiai pailsėti kultūringoje aplinkoje Palangoje. Jeigu išvengsite Jaučių, savaime suprantama.

GERAS ŽENKLAS: Pilnatis jūmyse gyvena nuo Pakso apkaltos.
BLOGAS ŽENKLAS: Širvintose negauti regalijų.

VĖŽYS. Šią savaitę venkite vairuoti ir skraidyti. Ypač venkite šiuos dalykus derinti. Dar labiau venkite šiuos dalykus suderinti prieš/po/per gimtadienį. Beje, dėl gimtadienio – po Vėžio ženklu gimusiesiems dabar itin palankus metas šventę švęst Palangoje. Tad įsimeskite savo jautį arba aviną už vairo, ir pirmyn!

GERAS ŽENKLAS: Jūsų gimtadienis kitą savaitę.
BLOGAS ŽENKLAS: Jūsų automobilio vairas dešinėje.

LIŪTAS. Prasta savaitė Liūtams vatnikams. Jūsų riaumojimas internete bus vis mažiau girdimas, mat visi lekia atostogauti ir niekam jūs nebeįdomūs. Anglijoje ir Norvegijoje gyvenančių Liūtų karčiai daug įspūdingiau atrodys nuotraukoje su beždžionėle prie Palangos tilto. 

GERAS ŽENKLAS: Leonidų lietus užmušė jūsų jūrų kiaulytę, kurią jūs beviltiškai painiojote su Jorkšyro terjeru.
BLOGAS ŽENKLAS: Jūs nesupratote, kas čia parašyta.

MERGELĖ. Žvaigždės bus jums palankios, jeigu sugebėsite bent savaitgalį Palangoje nustoti rūpintis visais ir visiems aiškinti, kaip gyventi. Tinkamas metas įsidėmėti, kad 4G ryšys nereiškia, jog galite skambinti tik Gražkei, Godai, Galkai ir grožio salonui. Žvelkite plačiau. 

GERAS ŽENKLAS: Gegutė piniginėje.
BLOGAS ŽENKLAS: Palangoje sutikti Jautį iš Darbo partijos.

SVARSTYKLĖS. Dviprasmiškas metas. Ant vienos lėkštės – nepriekaištinga sveikata, tobula figūra, puiki savijauta ir pavydžiai nulydintys kolegų žvilgsniai. Ant kitos – cepelinai, hamburgeriai, kugelis, mažytė vyšnaitė, įdaryta 30 cm skersmens torčiuku su grietinele, ir litras romo prieš miegą, galvojant apie pirmąją lėkštę. Tikėtina, kad antroje savaitės dalyje pasirinkimo sunkumą didins pilnatis.

GERAS ŽENKLAS: Pirma lėkštė Palangoje.
BLOGAS ŽENKLAS: Antra lėkštė Palangoje.

SKORPIONAS. Svajingas laikotarpis. Užsisvajoję vis pamiršite, kam gėlėte ir ar ištraukėte geluonį. Venkite svaigalų ir svaigių keiksmažodžių. Tikėtina, kad aplinkiniai pradės jus apeiti padoriu atstumu. Tai suteiks galimybę be didesnių spūsčių nusiirti į Palangą.

GERAS ŽENKLAS: Jums tinka naujojo socialinio modelio sąlygos.
BLOGAS ŽENKLAS: Kol buvote Palangoje, Barnevernet išsivežė jūsų vaikus.

ŠAULYS. Jūsų širdis veržte veršis siekti didingų dalykų, tačiau realybėje pyškinsite tuščiais šoviniais, it Graikijos premjeras Briuselyje. Pabandykite pakeisti aplinką. Nuvykite į Palangą – vietos policijai artimiausią savaitgalį praverstų vienas kitas patyręs Šaulys.

GERAS ŽENKLAS: Graikijos bankrotas dabar ir kelionė ant eurozonos atsarginių suolelio.
BLOGAS ŽENKLAS: Graikijos nebankrotas.

OŽIARAGIS. Norite ar nenorite, tačiau žvaigždės jums žada sėkmę. Galbūt nustosite mekenti ir pagaliau surasite savo gyvenimo meilę? Galbūt iš mokėjimo kortelės bus daugiau naudos nei iš ožio pieno? O gal pavyks ištiesinti kūrybinį ragą? Teisingą atsakymą surasite artimiausią sekmadienį, apie 5 ryto Palangoje. 

GERAS ŽENKLAS: Palangoje sutikti Aviną ir Jautį.
BLOGAS ŽENKLAS: Jūsų originalios rašybos pavardėje raidės „Q“ ir „X“ rašomos viena po kitos.

VANDENIS. Vadovausitės posakiu: kai niekas nesiseka, geriausia eiti miegoti. Anot ITAR-TASS apklausų, net 89 procentai gerų žmonių puikiai pamiega Palangoje. Tačiau jų ten dabar nebeleidžia arba patys bijo. Tad naudokitės proga ir važiuokite jūs. Tik tramdykitės – neikite miegoti į jūrą.

GERAS ŽENKLAS: Krymas be elektros, o jūs – Palangoje.
BLOGAS ŽENKLAS: Jus per klaidą įsivaikino K. Westas ir K. Kardashian.

ŽUVYS. Jausite, kad subrendote rimtiems pokyčiams. Norėsis tapti M. Šalčiūtės asistentu, bet pradėkite nuo mažesnių dalykų. Nerkite į Šventosios bangas. Taip, labiau norisi į Palangą, bet ten jau vietas užėmė kiti 11 horoskopo ženklų.

GERAS ŽENKLAS. Po savaitgalio visi pelekai – vietoje.
BLOGAS ŽENKLAS. Nuluptas pelekas nuo bėmso.