Dar prieš prasidedant žaidynėms prekybos tinklas žadėjo, kad už kiekvieną mūsų olimpiečių medalį taikys 20 proc. nuolaidą. Ketvirtadienį šiuolaikinėje vyrų penkiakovėje iškovojusi sidabrą ir bronzą, Lietuva jau turi penkis Pekino Olimpinių žaidynių medalius, taigi nuolaida turėtų sudaryti 100 proc.

„Elektromarkt“ vadybininkas Tomas Svilas DELFI ketvirtadienį patvirtino, kad pirkėjams į specialią kortelę bus pervedama visa už televizorių sumokėta suma specialiais prekybos tinklo pinigais. Šiuos pinigus bus galima ateityje „Elektromarkt“ panaudoti padengiant iki 20 proc. pirkinių sumos. Tačiau ši elektroninė kortelė galios iki šių metų pabaigos.

„Yra slenkstis – iki 5 medalių, didesnė nuolaida nebedalyvauja žaidime. Mes iš tikrųjų tikėjomės tokio rezultato, nes mūsų sportininkai yra pakankamai aukšto lygio“, – tvirtino jis.

Prekybos tinklas neatskleidžia, kiek televizorių jau nupirkta ir kiek planuota jų parduoti.

Akcijoje dalyvauja penki gamintojų „LG“ ir „Sony“ skystųjų kristalų televizorių modeliai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją