Vyras, kurio pavardė neskelbiama, teigia, jog alaus darykla „Ambev“ neužtikrino jam reikiamos sveikatos priežiūros, kad būtų užkirstas kelias alkoholizmui. Degustatorius tvirtina daugiau nei dešimtmetį kasdien išgerdavęs po maždaug pusantro litro alaus. Esą per kiekvieną aštuonių valandų pamainą jam tekdavo išgerti nuo 16 iki 25 nedidelių stiklinių šio alkoholinio gėrimo, o po darbo jis gaudavo dar butelį alaus.

Tuo tarpu „Ambev“ atstovai tikina, kad degustatorius dar prieš įsidarbindamas pas juos jau buvo alkoholikas. Pirminis teismo sprendimas buvo palankus alaus daryklai, mat jame buvo tvirtinama, kad vyras prieš ateidamas čia dirbti jau buvo įjunkęs į alkoholį.

Kompanija dar turi teisę apskųsti jai nepalankų sprendimą, juolab kad apeliacinio teismo nutartys Brazilijoje dažnai kardinaliai pasikeičia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją