Šalyje labiausiai mėgstamu išlieka tradicinis kriaušių sidras - per 2006 m. AB „Ragutis“ jo pardavė daugiau nei 2 mln. litrų.

Iš „Ragučio“ gaminamų sidrų labiausiai augo „Fizz“ pardavimai – jie padvigubėjo ir pernai šio sidro buvo parduota 3,6 mln. litrų (2005 m. - 1,8 mln. litrų).

Tarp sidrų „Fizz“ labiausiai augo žemuogių ir braškių skonio sidras ir jo buvo parduota daugiau nei 1 mln. litrų (augimas - 135 proc.). Pernai pristatyto mėlynių skonio „Fizz“ pardavimai siekė daugiau nei 700 tūkst. litrų.

Pasak AB „Ragutis“ prekybos ir marketingo direktoriaus Daliaus Rutkausko, šiemet laukiama ne mažesnio augimo nei pernai. Tikimasi, kad sidro pardavimai ypač išaugs prasidėjus naujam vasaros sezonui, o bendrovė ketina pateikti dar daugiau naujienų.

AB „Ragutis“ yra viena didžiausių lengvų alkoholinių gėrimų gamintojų Lietuvoje. Suomijos bendrovės „Olvi“ valdoma įmonė gamina sidrą „Fizz“, „Real“, alų „Horn“, „Fortas“, alkoholinius kokteilius „Jamaica“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją