Milijonierius taip pat pradėjo konsultacijas su Edinburgo nekilnojamo turto kompanijomis, norėdamas užsitikrinti geriausią vietą naujajam banko filialui.

V.Romanovo atstovas spaudai antradienį sakė, kad dar per anksti kalbėti apie tai, kiek naujų darbo vietų sukurs Ūkio banko filialas.

Pasak vieno derybose dalyvaujančio šaltinio, „Europoje yra penki pagrindiniai finansiniai centrai ir Edinburgas yra vienas jų, todėl Ūkio banką domina galimybė įžengti į Škotiją.

"Jeigu viskas vyks pagal planą, bankas galėtų atverti duris kitais metais. V.Romanovo sprendimas atidaryti čia savo banką rodo jo atsidavimą „Hearts“ ir tai, kad Škotijoje jis – ilgam“, - sakė šaltinis.

Ūkio bankas neseniai atidarė atstovybę Kazachstane.

Ūkio banko grupė pirmąjį šių metų pusmetį uždirbo 17,764 mln. litų neaudituoto grynojo pelno – 46,8 proc. daugiau nei pernai tuo pačiu laikotarpiu, o vien banko grynasis pelnas padidėjo 3,1 karto iki 16,621 mln. litų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją