Nuo balandžio 10 d. iš Palangos bus pradėti vykdyti reisai į šešis Vokietijos miestus - Kiolną, Hamburgą, Hanoverį, Berlyną, Frankfurtą ir Miuncheną. Dar keturi maršrutai atidaromi į Sankt Peterburgą, Dubliną, Oslą ir Maskvą.

Pasak „flyLAL“ generalinio direktoriaus Arūno Griškėno, praplėsti maršrutų skaičių iš Palangos oro uosto paskatino numatomi didėjantys potencialių keleivių srautai. „Naujais reisais ketiname labiausiai orientuotis į dvi tikslines auditorijas: į vasarą Baltijos pajūrio kurortuose poilsiaujančius Vokietijos piliečius bei dažnai keliaujančius Lietuvos uostamiesčių verslininkus“, - teigė jis.

2005 metų vasarą iš Palangos buvo organizuojami skrydžiai į Vokietiją. „flyLAL“ vadovybės vertinimu, šie reisai buvo populiarūs ir pelningi, todėl šiemet nuspręsta vasaros sezonui išplėsti skrydžių geografiją Vokietijoje ir pristatyti 6 reisus.

Palangos mero įsitikinimu, naujais reisais į Vokietijos miestus oro bendrovė „flyLAL“ prisidės prie atvykstamojo turizmo į Lietuvos pajūrio kurortus skatinimo.

„Palanga yra Vokietijos gyventojų dažnai lankomas kurortas, todėl geresnės sąlygos jiems čia atvykti kels miesto ekonomikos lygį. Miesto savivaldybė palaiko šią iniciatyvą, nes nauji reisai neabejotinai bus vienas iš patrauklių motyvų, pritraukiančių daugiau poilsiautojų “, - sakė Palangos miesto mero pavaduotojas Mindaugas Skritulskis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją