Ketvirtadienį trims dienoms bus uždarytas eismas per viaduką netoli Palangos, plente Šiauliai-Palanga. Dėl to vairuotojams, vykstantiems šiuo keliu iš kurorto arba kaip tik atvažiuojantiems į pajūrį, teks rinktis kitą maršrutą. Automobilių eismas nukreipiamas per Rūdaičius arba Klaipėdos plentu.

Maždaug pusiaukelėje tarp Kretingos ir Palangos įrengta lenktynių trasa kliudys ir įprastam tarpmiestinių autobusų maršrutui. Aplinkkeliais kelionės laikas, pavyzdžiui, iš Kretingos į Palangą autobusu truks ne 15, kaip įprasta, bet beveik 40 minučių, nes mažiausiai 10 kilometrų pailgės kelias, Eltai sakė Kretingos autobusų parko direktorius Vytautas Ročys.

Anot direktoriaus, preliminariais skaičiavimais, per tris dienas bendrovė patirs maždaug 5 tūkstančius litų nuostolių. Tačiau lenktynių organizatoriai jų nekompensuos, tvirtino V. Ročys. Eismas Šiaulių-Palangos plentu bus atnaujintas tik sekmadienį.

Tuo tarpu "Horn Grand Prix" automobilių sporto lenktynių organizatoriai, teigia, jog respublikinio masto renginys į pajūrį pritrauks minias žmonių. Tai esą naudinga ir verslininkams, o valstybinėms įmonėms patiriamus nuostolius siūloma dengti iš savo vidaus rezervų.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją