„airBaltic“ reisais tarp Vilniaus ir Rygos sausį skrido 12,9 tūkst. keleivių – beveik 5 kartus daugiau nei pernai tuo pačiu laiku, kai šį skrydį rinkosi 2,3 tūkst. žmonių. Skrydžiai tarp Vilniaus ir Rygos populiarumu pralenkė iki šiol populiariausiais buvusius „airBaltic“ maršrutus Vilnius – Kopenhaga, Ryga – Kopenhaga ir Ryga – Berlynas.

„Skrydžiai per Rygą išpopuliarėjo, sumažėjus tiesioginių krypčių skaičiui iš Vilniaus oro uosto. Siekdami keleiviams supaprastinti keliones per Rygą ir padėti sutaupyti laiko, nuo vasaros sezono tarp Vilniaus ir Rygos skraidysime 7 kartus per dieną, o taip pat mūsų tvarkaraštyje atsiras ir nauji skrydžiai iš Palangos į Rygą,“ – teigia „airBaltic“ viceprezidentas ir atstovybės Lietuvoje generalinis direktorius Tadas Vizgirda.

Tiesioginių skrydžių iš Vilniaus sumažėjo iškėlus bankroto bylą „flyLAL-Lithuanian Airlines“ ir „airBaltic“ perkėlus dalį skrydžių iš Vilniaus į Rygą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją