„Užsienio turistams sudėtinga pas mus atvykti, mažai tiesioginių skrydžių“, - apgailestavo Europos kultūros sostinės meras.

TVOU vadovas patvirtino, kad dėl nacionalinės oro bendrovės „flyLAL“ problemų ir sunkmečio skrydžių į Vilnių sumažėjo.

Tačiau jis patikino, kad jau vyksta derybos dėl naujų reisų su Skandinavijos oro bendrove SAS, mėginama kviestis olandų KLM.

„Skandinavai planuoja skraidyti iš viso į šešias šalis, vienas iš oro uostų būtų Briuselio, į kurį iš Vilniaus dabar niekas neskraido“, - daugiau informacijos apie derybų eigą V. Šacikauskas teigė negalįs atskleisti.

Jo teigimu, iki sausio 23 d. TVOU planuoja pasirašyti sutartį su „flyLAL“ pirkėjais šveicarais, kurie taip pat kalba apie naujus maršrutus.

TVOU vadovas atmetė galimybę į Vilnių vilioti pigių skrydžių bendroves, kurios, anot jo, reikalauja per didelių nuolaidų, todėl bendradarbiavimas su jomis nėra naudingas oro uostui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją