„Galiu atvirai pasakyti – komunalininkai „užkniso" juodai. Buvau išsikvietęs Ramūną Noreiką (Komunalinio ūkio skyriaus vedėją – DELFI) ir prašiau paaiškinti situaciją. Tačiau jis nesugebėjo paaiškinti ir nepateikė sąrašo gatvių, kurios šiąnakt buvo valomos. Kalbėjau su taksi asociacijos nariais ir jie sakė, kad naktį nematė nė vienos sniego valymo mašinos", - DELFI sakė Kauno meras.

A. Kupčinsko teigimu, už šią, jau ne pirmą kartą šį sezoną pasikartojančią situaciją, kai Kauno gatvės nėra valomos, kalti valdininkai bus nubausti.

„Aš nežinau kas darosi mūsų komunalininkams – gal jie pavargo, gal neklauso orų prognozių. Taip atsainiai organizuoti darbų tikrai negalima, todėl mes imsimės priemonių. Aš asmeniškai negaliu skirti nuobaudų, tačiau kreipiausi į Kauno savivaldybės administracijos direktorių skirti papeikimus komunalininkams ir už miesto valymą atsakingiems asmenims", - tikino A. Kupčinskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją