Kaip teigiama Vilniaus miesto Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pranešime, šiais metais Vilniuje neblaivūs vairuotojai sukėlė 75 eismo įvykius. Juose 4 žmonės žuvo, 113 buvo sužalota.

Nuo šiol pareigūnai vairuotojų blaivumą tikrins ne tik reidų metu, bet atidžiai stebės stovinčių vairuotojų veidus ir rytinėse grūstyse. Kelių patruliai, apsivilkę šviesą atspindinčias liemenes, vaikščios tarp ilgose eilėse išsirikiavusių automobilių ir jei pareigūnams kils įtarimas, kad vairuotojas išgėręs, paprašys jį praverti langą ir papūsti į alkotesterį. Jų įsitikinimu, ilgainiui vairuotojai prie tokių akcijų pripras ir vengs sėsti prie vairo išgėrę.

Pasak pareigūnų, tai nereiškia, kad bus atsisakyta naktinių reidų ar liks nepastebėti kiti Kelių eismo taisyklių reikalavimų nesilaikantys eismo dalyviai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją