Antradienį vykusiame LRT tarybos posėdyje tarybos narys Romas Sakadolskis iškėlė klausimą dėl Leonido Donskio laidos „Be pykčio“ nutraukimo. Paaiškėjo, jog jau numatyta konkreti data, kuomet minėta laida dings iš eterio. Paskutines laidas bus galima išvysti balandžio pradžioje.

„L. Donskio laida uždaroma pagal sutartį. Kiekviena sutartis gali būti nutraukiama pagal tam tikras sąlygas. Kadangi sutartis yra konfidenciali, šis klausimas bus išsamiau aptartas uždaroje posėdžio dalyje. L. Donskis kandidatuoja į Europos parlamentarus, todėl asmeninė laida LRT jam būtų per didelė privilegija“, - dėstė LTV direktorius Rimvydas Paleckis.

„Rinkimų įstatyme yra labai griežtai ir aiškiai nustatyti apribojimai kandidatui. Jie galioja ir LRT eteryje. Praeitą šeštadienį Liberalų sąjūdis patvirtino abėcėlinį kandidatų į Europos Parlamentą sąrašą, jame figūruoja ir L. Donskis“, - savo ruožtu pastebėjo LRT vadovas Audrius Siaurusevičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją