Portalui vadovauja ilgametę patirtį pramogų žiniasklaidoje turintis žurnalistas Julius Baliutavičius.

„Naujame tinklalapyje stengsimės atspindėti visą Lietuvos ir užsienio pramogų pasaulio spektrą: žvaigždžių spindesys, pikantiškos detalės, skandalai ir užkulisiai, - sakė J.Baliutavičius. – Ypač daug dėmesio skirsime vaizdinei medžiagai – skaitytojai galės pamatyti ne tik mūsų fotografų ir operatorių užfiksuotas akimirkas iš blizgančių vakarėlių, bet ir kitokią pramogų pasaulio pusę. Belsimės į įžymybių namus, klausysimės išpažinčių ir naršysime drabužių spintas“.

Portalas „Klubas.lt“ – bendras UAB DELFI ir UAB „Ekspress leidyba“ projektas. Abi šios įmonės priklauso tiems patiems akcininkams – Baltijos šalyse veikiančiai žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“.

Anot DELFI direktorės Jurgos Eivaitės, naujasis projektas įgyvendins „Ekspress Grupp“ planus siekti sinergijos, sujungus turimų tradicinės žiniasklaidos leidinių bei internetinės žiniasklaidos lyderio DELFI patirtį ir resursus.

„Ekspress leidyba“ leidžia jau rinkoje įsitvirtinusį garsenybių gyvenimo būdo žurnalą „Klubas“. Naujojo portalo pagrindu netaps žurnalo informacija, kaip tai įprasta Lietuvoje. Tai bus atskiras, gyvas organizmas, tačiau žurnalo ir portalo komandos glaudžiai bendradarbiaus“, - sako Mindaugas Norvaišis, UAB „Ekspress leidyba“ direktorius.

Apie „Ekspress leidybą“:

„Ekspress leidyba“ yra viena iš didžiausių žurnalų leidėjų Lietuvoje, leidžianti daugiau nei 20 žurnalų. Populiariausi iš jų - „Panelė“, „Moteris“, „Mano namai“, „Tavo vaikas“, „Klubas“, „Sveika!“, žurnalai vaikams „Naminukas“ ir „Penki“.

Įmonė taip pat leidžia knygas, teikia užsakomosios leidybos paslaugas, kartu su kitais leidėjais valdo spaudos leidinių platinimo įmonę UAB „Medipresa“.

Apie DELFI:

DELFI yra didžiausias Lietuvoje naujienų portalas. Tyrimų bendrovės „Gemius“ duomenimis, DELFI auditorija šiuo metu siekia apie 320 tūkst. skaitytojų per dieną. DELFI grupė iš viso valdo 8 interneto portalus: portalus estų, latvių ir rusų kalbomis Estijoje ir Latvijoje (delfi.ee, rus.delfi.ee, delfi.lv ir rus.delfi.ua), tris portalus Lietuvoje (delfi.lt, ru.delfi.lt ir centras.lt) ir naujienų portalą Ukrainoje (www.delfi.ua).

DELFI savininkai - Baltijos šalyse veikianti žiniasklaidos grupė „Ekspress Grupp“. 2007 m. konsoliduoti „ Ekspress Grupp“ pardavimai siekė 73,5 mln. EUR ir buvo 23,5 proc. didesni nei 2006 m.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją