Kaip teigia „DPA programinė įranga“ vadovas Genadijus Gricukas, pasinaudoti naujinimo programa galės tiek verslo, tiek namų vartotojai. „Naujinimo programa bus pritaikyta naujiems atitinkamų gamintojų kompiuteriams, kuriuose yra įdiegtos „Vista Home Premium“, „Business“ arba „Ultimate“ operacinės sistemos versijos. Spalio pabaigoje pasirodžius naujajai „Microsoft“ programinės įrangos versijai, tai bus galima padaryti pasinaudojant naujinimo kuponu, kurį už nedidelę papildomą sumą bus galima įsigyti kartu su nauju kompiuteriu“, - sako G. Gricukas.

Kalbant apie verslo segmentą, IT bendrovės „DPA programinė įranga“ vadovas pabrėžia, kad visos privačios organizacijos ir valstybinės institucijos, iki šiol naudojančios „Windows Vista“ operacinę sistemą prenumeratos būdu, galės laisvai pasinaudoti nemokamo perėjimo į „Windows 7“ galimybe. „Šioje vietoje jokių pasikeitimų nėra. „Microsoft“ programinės įrangos prenumeratoriai galės laisvai apsispręsti, ar pasinaudoti nemokamo atnaujinimo į „Windows 7“ galimybe, ar ne“, - teigia IT bendrovės direktorius.

Žadama, kad naujinimo programos galiojimo laikotarpis tęsis nuo 2009 m. birželio 26 d. iki 2010 m. sausio 31 d. Taip pat pabrėžiama, kad kompiuterių gamintojai gali nustatyti trumpesnį programos galiojimo laikotarpį. Naujinimo pasiūlymo sąlygos, kainos ir programinės įrangos pristatymo būdai gali skirtis priklausomai nuo kompiuterių gamintojų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją