Derinant spausdinimo ir elektronines technologijas, "Esquire" ketina parodyti, kaip turėtų atrodyti 21-ojo amžiaus leidinys.

Tam, kad igyvendintų šią idėją, "Esquire" nuo praėjusių metų vasaros bendradarbiauja su elektroninio popieriaus kūrėja "E Ink". Panašią elektroninio popieriaus technologiją naudoja "Amazon" skaitmeninė knyga "Kindle".

Elektroninis popierius primena įprastą popierių su spaudiniais - jis yra dvispalvis, jį galima skaityti praktiškai bet kokiu kampu, jis vartoja itin mažai energijos ir yra lankstus. Šią technologiją "E Ink" pritaikė ir žurnalo viršeliui. Rugsėjo mėnesį spaudos stenduose pasirodysiančio žurnalo viršelyje keisis antraštės ir iliustracijos.

Tuo metu elektroniniu viršelio atvartu naudosis bendrovė "Ford", reklamuosianti naują savo automobilį. Jubiliejinis žurnalo numeris su elektroniniu viršeliu bus išleistas 100 tūkst. vienetų tiražu. Įprastas žurnalo tiražas JAV siekia iki milijono vienetų.

Lokalizuotos žurnalo versijos leidžiamos dar 16-oje pasaulio šalių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją