Po praėjusią savaitę įvykusios nelaimės laukinės gamtos rezervato prižiūrėtojai du krokodilus nušovė. Prie atokaus Karibos ežero kranto buvo aptiktas žuvusio pensininko žarnynas ir drabužiai, daugiau nieko nerasta.

Žvejų grupės vadovas Mike'as Brennanas tvirtina, draugui mėginusį padėti garbaus amžiaus vyrą nusivilko milžiniškas krokodilas. Penktą dešimtį einantis draugas yra ūkininkas, turintis gyvenimo laukinėje Afrikos gamtoje patirties. Jo žaizdos jau gyja.

M. Brennanas teigia, kad abu vyrai ketvirtadienį parplaukė iš ežero į žvejybos stovyklą papietauti ir išgerti. Sprendžiant pagal likusio gyvo vyro žaizdas, jis maždaug iki liemens buvo įbridęs į vandenį, kai vėlų vakarą jį užpuolė krokodilas. Išgirdęs draugo pagalbos šauksmą, F. Trottas puolė į vandenį. Jį stvėrė antras didelis krokodilas, ilsėjęsis aukštoje žolėje.

Karibos ežero – žmogaus padarytos maždaug 290 kilometrų ilgio hidroelektrinės užtvankos – apylinkės yra puiki poilsio vieta norintiems pažvejoti, paplaukioti valtimis, pasigrožėti laukine gamta, kur gyvena krokodilai ir begemotai.