Pasirodo, nukentėjusieji yra ne nekalti praeiviai, kaip kad buvo manoma, o smogikų bendražygiai. Teigiama, kad įraše užfiksuoti separatistų tarpusavio konfliktai, kurie sprendžiami žvėriškais būdais.

Apie tai trečiadienį pranešė pats vadinamosios „Donecko liaudies respublikos“ premjeru tituluojamas Aleksandras Zacharčenka, skelbia UNIAN.

„Ši situacija yra nemaloni. Dvigubai nemalonu yra tai, kad tie vyrai yra iš mano padalinio „Oplot“. Po tyrimo 12 žmonių buvo areštuoti. Vyksta tyrimas“, - vietos žurnalistams sakė A. Zacharčenka ir pridūrė, kad visi „kovotojai“ yra lygūs ir bus baudžiami pagal nusižengimus.

Ukrainos informacinis analitinis centras atkreipia dėmesį, kad yra vis daugiau nenuginčijamų įrodymų, kad separatistų gretos yra susiskaldžiusios ir konfliktuoja. Tradiciškai nesutarimų objektas yra milžiniškos pinigų sumos.

Trečiadienį žiaurūs video buvo pašalinti iš socialinio tinklo „YouTube“, tačiau netrukus atsirado sutrumpintos įrašų versijos. Įspėjame, kad vaizdai neskirti silpnų nervų žmonėms.