Kremliaus atstovai spaudai ir valstybinė naujienų agentūra ITAR-TASS publikuoja nuotraukas tiek iš treniruotės, tiek iš pusryčių. Internete šios fotografijos netrukus virto šmaikščiais fotomontažais ir memais.

V. Putinas savaitgalį praleido Sočyje. Šeštadienį prezidentas dalyvavo sambo turnyre, o sekmadienį nusprendė pats padirbėti sporto salėje. Kartu su Rusijos ministru pirmininku prezidentas užsiėmė jėgos pratimais. Pažvelgus į kai kurias nuotraukas, peršasi mintis, kad V. Putinas daugiau dėmesio skyrė ne sportui, o D. Medvedevo pamokymams.

Agentūra „Reuters“, komentuodama fotosesiją, teigia, kad jos pagrindinis tikslas buvo parodyti, kad Rusijos prezidento sveikata puiki.

Iš karto po treniruotės, net nepersirengę, valdžios vyrai nuskubėjo prie kepsninės. Netrukus jau pusryčiavo ir gardžiavosi ką tik iškepta jautiena. ITAR-TASS teigimu, po pusryčių, kurie baigėsi arbata, V. Putinas ir D. Medvedevas aptarė aktualiausius klausimus.

Reta neformali V. Putino ir D. Medvedevo fotosesija Rusijos internete sukėlė tikrą audrą. Komentatoriai atkreipė dėmesį ir į keistokus D. Medvedevo sportinius batelius, suteikiančius jam ūgio, ir į fizinę V. Putino formą. Neliko nepastebėti ir amerikietiški treniruokliai „Hoist“, ir kepsnių kepimas precedento neturinčių gaisrų Buriatijoje fone, ir netgi neįprastas pirmųjų Rusijos valdžios vyrų mitybos režimas.