Duodamas interviu radijui "Echo Moskvy", atstovas Dmitrijus Peskovas sakė, kad šalies vadovo gyvenime kitos moters nėra, ir paragino pasidomėti V.Putino darbotvarke.

"Galima suprasti, kad jo gyvenimas niekaip nesusijęs su šeimyniniais santykiais, - pašnekesys su D.Peskovu cituojamas radijo stoties tinklalapyje paskelbtame pranešime. - Visiškai nesunku netgi ne eksperto akimi pažvelgti į Putino darbotvarkę. Ir suprasite, kad jo gyvenimas, deja, tikriausiai niekaip nesusijęs su jokiais šeimyniniais santykiais - jis susijęs tik su pareigomis ir atsakomybe, kuri jam tenka kaip valstybės vadovui."

Prezidento atstovas taip pat atmetė spėliones, jog Rusijoje artimiausiu metu gali įvykti prezidentinės vestuvės, kaip nutiko Prancūzijoje, kai prezidentas Nicolas Sarkozy 2008 metais susituokė su buvusia manekene Carla Bruni tuojau po skyrybų su savo antrąja žmona.

Paklaustas "Echo Moskvy" apie tokią galimybę, D.Peskovas atsakė: "Nemanau, kad panašus atsakymas priklauso atstovo spaudai pareigoms, tačiau galiu jums užtikrintai pasakyti, kad visa tai veikiau priklauso gandų ir apkalbų kategorijai."

Atstovas pridūrė, kad jam taip pat nežinoma, ką po skyrybų veiks pirmoji šalies ponia Liudmila Putina, ir paragino "nesikišti į jos asmeninį gyvenimą".

Kaip nurodė vienas šaltinis sostinės metrikacijos biure, pora oficialiai dar nepateikė skyrybų dokumentų.

Ši žinia išprovokavo spėliones, jog V.Putinas galbūt susitikinėja su kita moterimi, nors ta tema iki šiol būdavo tabu.

Daug metų sklandė gandai, kad V.Putinas tikriausiai palaiko romantiškus santykius su olimpine gimnastikos čempione Alina Kabajeva. Kai kas net kalbėjo, kad jiedu turi vaiką.

Tačiau po to, kai laikraštis "Moskovskij korrespondent" 2008 metais pranešė, kad V.Putinas yra slapta susižadėjęs su A.Kabajeva, laikraščio savininkas verslo magnatas Aleksandras Lebedevas atšaukė tą istoriją ir laikraštį uždarė.