Šio interviu su V. Putinu fragmentą parodė televizijos kanalas CBS. Jo metu O. Stone'as kalba apie penkis nežinomus pasikėsinimus į V. Putino gyvybę.

Kiek buvo planuota pasikėsinimų nužudyti V. Putiną – neaišku. Žiniasklaida buvo paskaičiavusi apie dešimt tokių atvejų. 2012 metais, prieš pat trečiąjį V. Putino išrinkimą prezidentu, Ukrainoje buvo sulaikyti du žmonės, įtariami rengus pasikėsinimą į jį.

„Tris kartus prezidentas, penki pasikėsinimai nužudyti, apie kuriuos man yra pasakyta. Ne tiek daug, kiek (Fidelio) Castro atveju, iš kurio ėmiau interviu. Man rodos, buvo apie 50 pasikėsinimų jį nužudyti. Bet buvo penki tikri pasikėsinimai į jus, apie kuriuos man teko girdėti“, - sakė O. Stone'as.

„Taip, aš kalbėjau su Castro apie tai. Ir jis man pasakė: „ar žinai, kodėl esu vis dar gyvas?“ Paklausiau jo: „kodėl?“ „Nes pats asmeniškai vadovavau savo saugumui“. Bet taip, aš atlieku savo darbą. Ir saugumo pareigūnai atlieka savo,ir jiems vis dar tai puikiai sekasi“, - sakė V. Putinas.

Kaip rašo portalas cbsnews.com, O. Stone'as paklausė V. Putino, ar jis žino, koks likimas jo laukia.

„Tik Dievas žino mūsų likimą - tavo ir mano“, - atsakė V. Putinas. „Vieną dieną tai nutiks kiekvienam iš mūsų. Klausimas yra tas, ką mes būsime nuveikę iki to laiko šiame laikiname pasaulyje, ar mes džiaugėmės mūsų gyvenimu“, - sakė V. Putinas.

Režisierius O. Stone'as dabar baigia filmuoti filmą apie V. Putiną. Jis bus rodomas nuo birželio 12 dienos.