Dabar jie laukia atvykstančių savo kolegų iš Rusijos, kurie pasienyje turi pasirodyti sekmadienio ryte. Jie tikina, kad tai jų šventė, jų pergalė ir ją paminėti jie nori važiuodami motociklais su šūkiu „Pergalės keliu“.

Įvažiavę į Lenkiją baikeriai tikina, jog aplankys visas II pasaulinio karo įžymiausių mūšių vietas, kur stovi atminimui pastatyti paminklai. Baikerių kolonoje bus ir lenkų.

Kaip sakė vienas iš „Naktinių vilkų“ atstovų, lenkų baikeriai nusprendė juos palaikyti šiuo kritiniu momentu, kai Lenkijos pasieniečiams įsakyta neįleisti į šalį „Naktinių vilkų“ iš Rusijos.

Rusų baikeriai siekė Berlyne paminėti Rusijos pergalę Antrajame pasauliniame kare, tačiau jiems neleista kirsti Lenkijos-Baltarusijos sienos.

Apie nesėkmingą rusų žygį TASS korespondentui pranešė Lenkijos baikerių klubo „Katynės reidas“ („Rajd Katynski“) lyderis Wiktoras Węgrzynas, kuris prie valstybinės sienos turėjo pasitikti „Naktinius vilkus“.

„Nė vieno nepraleido. Mes laukiame oficialios informacijos ir sienos apsaugos tarnybos paaiškinimo, – teigė V. Vengžynas. – Juos pralaikė kelias valandas – kažką tikrino“.