Į iškvietimo vietą atvykę pareigūnai išvydo į duobę įsmigusį mėlynos spalvos automobilį, rašo „Mirror“.

Vietos gyventojas Jamie Thorntonas važiuodamas į darbą pastebėjo šalia netoliese esančios bažnyčios kelią užtvėrusių policijos pajėgų ekipažus. „Mačiau policijos ekipažą ir automobilio priekinę dalį, pamaniau, kad galbūt jis yra perpjautas perpus ar dar kas atsitiko“, - pasakojo 45-erių keisto nutikimo liudininkas.

„Trečiadienio naktį oras buvo itin prastas, stiprus vėjas, atrodė, kad dangus pratrūko“, - pasakojo jis. „Negalėjau tuo patikėti, tačiau suvokiau, kad tai – milžiniška smegduobė“, - pasakojimą tęsė jis.

Automobilių nuomos įmonės vadovas J. Thorntonas negalėjo pasakyti, kokio gylio buvo ši smegduobė, tačiau ji akivaizdžiai buvo pakankamai gili, kad prarytų automobilį. „Nesu nieko panašaus matęs, niekada nesitiki, kad žemėje gali atsiverti murzinos milžiniškos duobės“, - stebėjosi vietos gyventojas.

„Tikiuosi, kad tai nėra vartai į pragarą ir neateina pasaulio pabaiga“, - juokavo jis. Policijos pareigūnas žiniasklaidai patvirtino, kad per šį incidentą niekas nenukentėjo.

„Pareigūnai įvykio vietoje, yra ekipažas, įvykio vietą apžiūri ir kitų tarnybų darbuotojai“, - informavo pareigūnas.

Dėl stiprių liūčių chaosas kilo ir Surėjaus keliuose. Praėjusią naktį M3 kelyje kilo chaosas, judėjimas buvo sustabdytas dviem juostomis, o tai savo ruožtu papildomai pasunkino judėjimą piko valandomis. Nukentėjusios kelio atkarpos remonto darbams atlikti uždarytos dvi juostos. Kaip pranešama vietos žiniasklaidoje, eismas sutrikdytas dėl stiprių liūčių.