Praėjus 36 valandoms po penktadienio atakų bulvaras vėl pasitinka lankytojus, kurie ramiai vaikštinėja palei pakrantę, nusėtą restoranų ir viešbučių, tačiau apie kraupius įvykius primena policijos pareigūnai, kurie akylai stebi aplinką.

Apie žudynes taip pat primena ir gėlės ar nuotraukos, paliktos tose vietose, kur per masinę ataką gulėjo žuvusių žmonių kūnai.

Praėjus dviems dienoms po tragedijos Nicoje, kur įtariamasis teroristas sunkvežimiu traiškė žmones, DELFI žurnalistai susitiko su Olga, kuri buvo viena iš Estijos piliečių, kruvinąjį ketvirtadienį išvengusi siaubingo likimo šiame Prancūzijos kurorte.

Žudynės Nicoje išgyvenusi estė Olga

Olga papasakojo dvi valandas slėpusis vieno Nicos baro rūsyje. Prisiminus vaizdą, kurį prieš pasitraukdama į slėptuvę matė gatvėje, ją ir dabar krečia drebulys.

Estijos pilietė DELFI taip pat papasakojo, kaip jai pavyko išvengti išpuolio ir kaip drauge su kitais estais priebėgą rado viename bare.

„Tai buvo taip baisu, kad žodžiais negaliu nusakyti. Buvo akimirka, kai ėmiau svarstyti, kaip teks toliau gyventi“, – patirtą siaubą prisimena moteris.

Anot Olgos, kartu su bičiuliais ji nusprendė grįžti namo žymiai anksčiau nei planavo – jau šeštadienį. Tiesiog patirti išgyvenimai negrįžtamai sugadino atostogas.