Apie separatistų žinią praneša UNIAN.

Ukrainoje veikiančių separatistų portale „Agenstvo Novorossija“ skelbiama, jog buvo sunkiai sužeistas separatistų vadeiva Igoris Girkinas Strelkovas, skelbia UNIAN.

„Donecko liaudies respublikos gynybos ministro būklė sunki. Informacija tikrinama“, - teigiama separatistų išplatintame pranešime. Taip pat pažymima, jog jie „būtų labai laimingi, jeigu ši informacija nepasitvirtintų arba būtų perdėta, tačiau šaltinis patikimas“.

Neigia žinią apie Strelkovą

Separatistų judėjimo „Pietryčiai“ lyderis Olegas Carevas neigia pasklidusią informaciją apie Strelkovo sužeidimą. Apie tai jis paskelbė savo „Facebook“ paskyroje, praneša UNIAN.

„Dabar rašo, kad Igoris Strelkovas sužeistas. Tai netiesa“, - rašo jis.

Žinią neigia ir Rusijos naujienų agentūra „RIA Novosti“, kuriai vadovauja Vladimiro Putino propagandininku tituluojamas Dmitrijus Kiseliovas.

„Tai nesąmonė“, - teigia ir separatistų vadinamosios „Donecko liaudies respublikos“ (DLR) Gynybos ministerijos atstovas Vladislavas Brigas.

DLR spaudos tarnyba taip pat tikina, kad susisiekė su Strelkovo aplinka ir negavo patvirtinimo apie vado sužeidimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1464)