Keturiolikmetei kaulų vėžys buvo diagnozuotas pernai, kuomet darydama gimnastikos pratimus mokykloje ji susilaužė petį – rašo naujienų portalas mirror.co.uk. 

Išgyvenusi du chemoterapijos ir radioterapijos kursus, šių metų liepą Emmie mirė.

Paskutinis paauglės, pralaimėjusios kovą su vėžiu, noras buvo tapti „YouTube“ žvaigžde, todėl jos šeima paskelbė šį vaizdo klipą, jau susilaukusį 6 tūkstančių peržiūrų.

Vaizdo klipe mergaitė surengia pasirodymą pagal populiarią Ed Sheeran dainą „Drunk“: vaidina pagal jos žodžius, rodo mimikas.

Išpildydama paskutinį Emmie norą ir paskelbdama šį vaizdo klipą, mergaitės šeima taip pat yra pasiryžusi gauti lėšų „Bluebell Wood“ slaugos ligoninei Šefilde, kurioje paauglė praleido savo paskutines dienas.

„Šis vaizdo klipas buvo nufilmuotas ligoninėje po Emmie diagnozės praėjusiais metais. Tai taip būdinga Emmie – ji visad buvo linksma ir optimistė, net ir sunkiai sirgdama“, pasakojo mergaitės mama Katie Bennett.

Jai pritaria „Bluebell Wood“ slaugos ligoninės fondo darbuotoja Emma Vizor: „Emmie buvo tokia nuostabi, linksma mergaitė, o šis vaizdo klipas puikiai parodo jos humoro jausmą“.