Pranešta, kad operacijos metu viena moteris savižudė susisprogdino, kitas įtariamasis teroristas nukautas šaudynių su policija metu. Savižudės moters kūnas po sprogimo neatpažįstamas, todėl kol kas jos tapatybė nežinoma.

Paryžiaus prokuroras taip pat patvirtino, kad antiteroristinės operacijos metu panaudota 5000 kulkų.

Reuters“ skelbia, kad tyrimui artimas šaltinis nurodė, kad ekstremistai planavo dar vieną ataką „La Defence“ verslo rajone Paryžiuje.

„RTL“ radijas pranešė, kad dar viena teroristinė ataka turėjo būti surengta ne vėliau nei ketvirtadienį.

Taip pat „RTL“ radijas praneša, kad prieš pat detonuodama savo mirtininkės diržą moteris kažkam trumpam paskambino, tačiau tokia informacija kol kas nepatvirtinta.

Paryžiaus prokuroras trečiadienio vakarą spaudos konferencijos metu patvirtino, kad teroristų bute rastas „visas karinis arsenalas“: mirtininkų diržai, granatos, kelių modelių „Kalašnikovo“ automatai ir kt. Taip pat pranešta, kad atakas Paryžiuje suorganizavo trys teroristų grupės. Paryžiaus prokuroras pažymėjo, kad kol kas nenustatyti du penktadienio teroristinių atakų kaltininkai.

DELFI primena, kad pasibaigus antiteroristinės operacijos svarbiausiam etapui – butų, kuriuose slėpėsi įtariami teroristai, šturmui, Paryžiaus prokuratūra paskelbė oficialų pranešimą dėl trečiadienio rytą vykdytų reidų, per kuriuos žuvo 2 žmonės – moteris savižudė sprogdintoja ir vyras, į kurį pataikė granata (anksčiau buvo pranešta, kad snaiperis)–, sulaikyti 8 žmonės, sužeisti 5 policininkai ir nukautas vienas policijos šuo. Operacija pradėta 4.20 val. (5.20 Lietuvos laiku), o svarbiausias jos etapas baigėsi prieš 12 val. (13 val. Lietuvos laiku). Paryžiaus prokuroras teigia, kad kol kas sulaikytųjų tapatybės neskelbiamos.

Šaltiniai teigė, kad butas San Deni priemiestyje buvo apsuptas atsekus įtariamųjų mobiliųjų telefonų informaciją.