Anot laikraščio, prieš vestuves itin daug dėmesio skiriama vadinamai „šeimos garbei“.

„Priešvedybinės derybos būna tokios sudėtingos, jog kai kuriems jaunikiams lengviau būna pagrobti savo išrinktąją ir tik po pasiųsti savo patikėtinius pas merginos tėvus. Pastarieji po tokio įvykių posūkio tampa kur kas sukalbamesni: juos gąsdina tai, kad nesutikus su vestuvėmis, gali būti suteršta ir merginos reputacija, ir jų šeimos garbė“, - rašoma publikacijoje.

Tačiau net sudarius teisėtą santuoką, intymiems vyro ir moters santykiams lieka galioti kai kurie tabu. Nuotakos tėvams teisėtas jų dukros vyras visą gyvenimą lieka tuo žmogumi, kuris „atėmė jų mergaitės nekaltybę ir pavertė ją moterimi“. Iš pagarbos uošviams, sutuoktinis stengiasi nepakliūti savo žmonos giminaičiams į akis, rašo leidinys.

„Dauguma etninių rusų nesupranta kitataučių tėvynainių tradicijų. Išeiviai iš Kaukazo centrinėje Rusijos dalyje neretai patiria diskriminaciją“, - pažymi straipsnio autorius, pacituodamas vieno kaukaziečio žodžius, esą rusai širdies gilumoje pavydi Kaukazo vyrams. „Mūsų gyvenime nėra vietos uošvei!“ – sakė jis.