„Balandžio 21-ąją 17 val. 2 min. vietos (10 val. 2 min. Lietuvos) laiku į FSB Chabarovsko krašto valdybos priimamąjį įėjo nežinomas asmuo ir, neperžengęs nustatytos techninės kontrolės zonos, pradėjo šaudyti į priimamajame buvusius žmones“, – naujienų agentūra „Interfax“ citavo FSB spaudos tarnybos pranešimą.

Per šį incidentą „žuvo Rusijos FSB darbuotojas ir vienas iš dviejų lankytojų, NVS (Nepriklausomų Valstybių Sandraugos) šalių piliečių. Antrasis sužeistas“, nurodė pareigūnai ir pridūrė, kad užpuolikas buvo nukautas.

Įtariamas užpuolikas - neonacis

Užpuolikas, kaip įtariama, susijęs su neonacių grupe. FSB nurodė, kad užpuolikas – 1999 metais gimęs vietos gyventojas A.V.Konevas – pradėjo šaudyti iškart, kai įėjo į FSB pastato Chabarovsko mieste priimamąjį.

„Yra informacijos, kad jis priklausė vienai neonacių grupei“, – sakoma FSB pareiškime, kuriame daugiau detalių nepateikiama.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)