Remiantis naujausiais duomenimis, pirmadienį per nelaimę Čečėnijoje žuvo 11 asmenų. Šioje transporto priemonėje avarijos metu buvo 17 asmenų, jie vyko iš Chasaviurto į dagestaniečių gyvenvietę Andi.

Liepos 22 d. rytą šalia Rusijos Krasnojarsko srityje esančio Šiškovo kaimo susidūrė maršrutinis autobusas ir krovininis automobilis. Kaip praneša naujienų agentūra „RIA Novosti“, remdamasi šaltinio iš teisėsaugos institucijų pateikiamais duomenimis, per avariją žuvo 10 asmenų, dar 20 nukentėjo.

„Remiantis išankstiniais duomenimis, žuvo 10 asmenų – aštuoni autobuso keleiviai, sunkvežimio vairuotojas ir keleivis“, - praneša šaltinis. Kaip rašo newsru.com, anksčiau Rusijos vidaus reikalų ministerijos regioninės valdybos atstovas Vladimiras Jurčenka pranešė, kad per avariją žuvo devyni žmonės.

Avarija įvyko 9.15 val. vietos laiku, 701-ajame federalinio kelio M-53 „Baikal“ kilometre. Į įvykio vietą atvyko gelbėtojai ir policijos pareigūnai.

Autobuse buvo 50 žmonių, po avarijos kelias buvo uždarytas. Rusijos sveikatos apsaugos ministerijos Krasnojarsko srities skyriaus atstovė spaudai Zoja Maslennikova informavo, kad tarp nukentėjusiųjų yra vaikų.
Rusijos vidaus reikalų ministerijos internetinėje svetainėje pranešama, kad autobusas vyko iš Krasnojarsko į Šarypovo. Avarijos liudininkai teigia, kad po susidūrimo autobusas užsidegė ir galimai įvyko sprogimas. Taip pat pranešama, kad tarp žuvusiųjų yra vaikų.

Nuotraukos iš įvykio vietos išpublikuotos „ČP Krasnojarsk“ svetainėje ir socialiniame tinkle „VKontakte“. Kol kas avarijos priežastys nenustatytos.

Nutraukęs darbo vizitą viename iš šio regiono rajonų Krasnojarsko srities gubernatorius Viktorius Tolokonskis išskrido į avarijos vietą. „Viktoras Tolokonskis nutraukė darbo vizitą, kad vietoje sukontroliuotų avarijos padarinių pašalinimą ir pagalbos nukentėjusiesiems suteikimą“, - praneša V. Tolokonskio atstovai spaudai. Žuvusiųjų artimiesiems ir giminaičiams
išreiškiama užuojauta.