„Turiu fantastišką pasiūlymą: partneriams Europoje pasiūlyčiau išmesti iš aljanso Jungtines Amerikos Valstijas“, - pareiškė politikas per tarptautines „apvalaus stalo“ diskusijas, kurių tema buvo „Kaip išvengti krizės Europoje“.

S. Naryškinas pažymėjo, kad išvijus iš NATO Jungtines Valstijas, „stabilumo ir saugumo lygis Europoje ganėtinai greitai grįžtų prie normalios padėties“, rašo novayagazeta.ru.

S. Naryškinas pasisakė ir apie Ukrainos krizę, kuri, jo teigimu, yra „istorijoje precedento neturinčių bandymų izoliuoti Rusiją“ rezultatas. Dūmos pirmininkas tokius bandymus pavadino „niekiniais ir be jokių perspektyvų“.

„Šie iniciatorių ketinimai anaiptol nėra slepiami, bet įžūliai, pasitelkus šantažą ir manipuliavimą visuomenės nuomone, yra įgyvendinami tų, kurie yra suinteresuoti pagilinti naują saugumo krizę Europoje“, - pareiškė S. Naryškinas, nepatikslinęs, kas yra tie Rusijos izoliacijos „iniciatoriai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1504)