95 centus Maskvos kioskuose kainuojantis kalendorius papuoštas kruopščiai parinktomis nuotraukomis, kuriose V. Putinas užfiksuotas laikantis kačiuką, apsirengęs naro kostiumą, jojantis arkliu ir besiilsintis medyje po 9 kilometrų, įveiktų pėsčiomis, rašo CNN.

Rusų leidinio „Zvezdi i soveti“ išleistas kalendorius dėmesį traukia ne tik parinktomis nuotraukomis, bet ir citatomis apie V. Putino meilę katėms, duonos svarbą ir Rusijos karinę galią. Vasario mėn. kalendoriaus savininkai sužinos, kaip svarbu tėvams atiduoti vaikui dalelę savo sielos, o kovo mėn. jų lauks svarbi žinia apie V. Putiną ir kačiuką apėmusius abipusius šiltus jausmus, vos tik jie išvydo vienas kitą.

Paskutiniame kalendoriaus puslapyje – V. Putinas su saulės akiniais, sagstantis švarką Džeimsą Bondą primenančiu stiliumi. Šalia nuotraukos – dar viena citata: „Rusijai nereikia jokių užsienio teritorijų ar kam nors kitam priklausančių turtų, tačiau kilus pavojui mes esame pasirengę panaudoti savo ginklus tam, kad būtume saugūs.“

Rusų leidinys „Zvezdi i soveti“ prezidentinį kalendorių leidžia jau ne pirmą kartą. Praėjusiais metais 200 tūkst. kopijų tiražu išleistas kalendorius Rusijos sostinėje išparduotas per itin trumpą laiką.