Dvidešimt devynerių Sonali Mukherjee-Tiwari nukentėjo nuo trijų paauglių, kurie, įsibrovę į jos namus, nudegino rūgštimi 70 proc. jos veido, keršydami už tai, kad moteris juos atstūmė ir pasirodė „arogantiška“.

Sonali baisų nusikaltimą patyrė vos sulaukusi septyniolikos. Nuo 2003 metų moteriai atliktos 28 sudėtingos plastinės operacijos, kuriomis medikai stengėsi sumažinti indės odai padarytą žalą, rašo mirror.co.uk.

Po incidento S. Mukherjee-Tiwari neteko regėjimo ir liko subjaurotu veidu, todėl didelę savo gyvenimo dalį praleido besislėpdama tėvų namuose, tačiau vėliau pasirodė ir keliose televizijos laidose, kur papasakojo savo istoriją, palietusią ne vieną širdį.

Vienas tokios laidos žiūrovas liko taip sukrėstas šios moters istorija, kad norėjo būtinai su ja susipažinti, kurį laiką pabendravę indai įsimylėjo vienas kitą ir galiausiai sutvirtino savo meilę santuoka.

„Niekada negalvojau, kad galėčiau ištekėti. Ruošiausi savo gyvenimą nugyventi viena“ , – sakė S. Mukherjee-Tiwari.

„Pastaruosius dešimt metų praleidau bandydama sustiprėti ir tapti nepriklausoma, tačiau tai (santuoka – DELFI) mano svajonių išsipildymas“, – pasakojo išpuolį patyrusi moteris.

Elektros inžinierius Chittaranjan'as pirmą kartą savo būsimą žmoną pamatė kriminalinių naujienų televizijos laidoje 2013 m. ir užsispyrė būtinai su ja susipažinti. Jis sugebėjo internete surasti moters numerį ir su ja susisiekti.

Sonali Mukherjee-Tiwari
„Daugelis žmonių stengiasi su manimi susisiekti ir palinkėti man stiprybės, maniau, kad Chittaranjan yra vienas iš jų“, – pasakojo Sonali.

„Jis buvo labai mielas ir pasakė man keletą labai gražių žodžių, todėl tiesiog palaikėme ryšį, laikui bėgant susidraugavome“, – sakė S. Mukherjee-Tiwari.

Praėjus keletui mėnesių po pažinties telefoniniai pokalbiai vis ilgėjo ir trukdavo valandų valandas, kol galiausiai abu tapo tokie artimi, kad Sonali vyras nusprendė pasipiršti.

„Vieną dieną praėjusiais metais jis pasipiršo; Aš negalėjau tuo patikėti, tai buvo žodžiai, kurių net neįsivaizdavau kada nors išgirsianti“, – prisiminimais dalinosi moteris.

„Aš buvau tokia šokiruota, kad pasakiau jam, kad turiu apie tai pagalvoti. Aš paklausiau jo: kodėl tu nori mane vesti, juk esu akla? Ir jis man atsakė, kad jeigu du žmonės būtų vedę ir vienam iš jų nutiktų nelaimė, jie nesiskirtų, jie vienas kitą palaikytų, taigi tai yra lygiai toks pat dalykas“, – pasakojo S. Mukherjee-Tiwari.

„Jis pasakė, kad jam esu pilnavertė moteris, buvau labai laiminga tai girdėdama. Aš niekada negalvojau, kad koks nors vyras gali man taip kada nors pasakyti“ , – teigė moteris.

Po to, kai Samali pasikalbėjo su savo tėvais, ji iškart savo vyrui atsakė teigiamai, todėl dabar jie oficialiai tapo vyru ir žmona, tačiau vis dar planuoja iškelti didelę vestuvių puotą.

„Aš niekada negalvojau, kad galėčiau pasitikėti kokiu nors kitu vyru, kuris nėra mano tėvas. Po išpuolio jis labai manimi rūpinosi, tačiau dabar atėjo laikas kam nors kitam manimi pasirūpinti. Mano tėvui reikia pertraukos“, - kalbėjo ji.

„Chittaranjan – labai emocionalus ir jautrus vyras. Ir aš džiaugiuosi, kad jam atidaviau savo ranką“, – kalbėjo moteris.

Sonali buvo tik septyniolika, kai kai 2003 metų balandžio mėnesį trys paaugliai įsiveržė į jos namus Indijos Dhanbad mieste ir apipylė ją rūgštimi, keršydami už tai, kad Sonali juos atstūmė. Nepaisant to, kad indė buvo stipriai subjauroja ir neteko regėjimo, jai nebuvo skirta jokia piniginė kompensacija, todėl moteris turėjo pati sugalvoti, kaip išgyventi.

Drąsi moteris, norėdama surinkti pinigų savo plastinei operacijai, dalyvavo indiškame „Kas laimės milijoną?“ žaidime ir laimėjo apie 42 tūkst. eurų.

„Dalyvavau žaidime dėl dviejų priežasčių: man reikėjo pinigų ir norėjau parodyti Indijai, ką tenka išgyventi ir kaip atrodo rūgštimi apipilta moteris“, – apie savo pasirinkimą dalyvauti televizijos žaidime sakė moteris.

Sunkiu metu moterį palaikė tėvas, kuris iš paskutinių išgalių stengėsi sumokėti už Sonali reikalingas operacijas, tačiau dabar moteris ketina savo tolimesnį gyvenimą kurti su savo teisėtu vyru ir, kaip pati sako, bando priprasti prie naujos savo pavardės.