R. Kadyrovo atstovas spaudai Alvi Karimovas radijo stočiai „Govorit Moskva“ pasakojo, kad respublikos vadovas „ligonlapio neėmė“ ir „dirba įprastu režimu“. „Žinoma, tam tikrų nepatogumų yra, tačiau grafiko jis nekeičia ir šiandien keliavo po respubliką, žiūrėjo, koks derlius, kaip išsilaikys, – pridūrė jis.

A. Karimovo teigimu, po traumos R. Kadyrovas treniruočių nenutraukė – bėgiojo ir plaukiojo baseine. Radijo stoties pašnekovas taip pat pažymėjo, kad Čečėnijos lyderis neketina kreiptis į Maskvos ar užsienio klinikas, nes puikių gydytojų yra ir pačioje Čečėnijoje.

Kaip pranešė „LifeNews“, R. Kadyrovą traumavo Šiaurės Kaukazo federalinės apskrities Specialaus greitojo reagavimo būrio „Terek“ karys Iznauras. Čečėnijos vadovas pažymėjo, kad jis už tai kaip nors specialiai baudžiamas nebus. „Sporte, jeigu tu išėjai į ringą, esi karys ar vadovas, nesvarbu, kas tu“, – sakė jis.

R. Kadyrovas pridūrė, kad po treniruotės Iznauras „laikė prie galvos ledą“. Tą dieną mes turėjome gerus sparingo partnerius, gerus boksininkus… Aš pasiūliau būti sparingo partneriu. Paaiškėjo, kad jie įgiję daugiau patirties, greičio ir smūgių jėgos, nei tikėjausi, ir aš gavau tokią malonią traumą… Traumavo mane Iznauras, jis labai geras karys“, – sakė Čečėnijos vadovas.

R. Kadyrovas tvirtino, kad jam atsigauti prireiks poros dienų, o paskui jis būtinai grįš į ringą, kad revanšuotųsi Iznaurui.