Lankytojai teritorijoje pamatė ne tik išpuoselėtą, įmantriomis skulptūromis apstatytą parką, bet ir zoologijos sodą, futbolo aikštę, golfo lauką, tvenkinius, laivą, degalinę, garažą su automobilių kolekcija. Viduje – auksu tviskanti prabanga ir neįsivaizduojamus pinigus kainavęs interjeras.

Vila spindi prabanga – jos teritorijoje stovi graikų-romėnų dievus atvaizduojančios statulos, iškasti tvekiniai. Taip pat ant įrengta ir rusiška pirtis. Viloje apsilankę programuotojai stebėjosi brangiai „Macintosh“ kompiuteriais.

Per rezidencijos langą matyti karvės, avys ir ožkos. Jos teritorijoje gausu naujai pasodintų medžių, įrengtas 3,5 tūkst. kv.m dydžio šiltnamis. Zoologijos sodo teritorijoje matyti stručiai, elniai, ožkos, šernai.

Nurodoma, kad rezidenciją prižiūrintis personalas iš jos išvyko šeštadienį. Pasak sargybinių, paties V. Janukovyčiaus čia nebuvo jau tris dienas

Unian.net praneša, kad viloje šeštadienį buvo rasta dokumentų, įrodančių įstatymų pažeidimus, teisėjų papirkinėjimą, mokesčių slėpimą, kyšininkavimą. Teigiama, kad dokumentai rasti vandenyje – kai kuriuos jų buvo bandyta sudeginti, bet pamačius, kad tam nepakaks laiko, jie buvo įmesti į vandenį, teigia TSN.

Taip pat pranešama, kad be slaptų dokumentų rastas ir ginklų arsenalas – taip teigia žurnalistas Mustafa Nye socialiniame tinkle „Facebook“.

Internete paviešintas vaizdo įrašas, kuriame iš V. Janukovyčiaus vilos sunkvežimiais bei sraigtasparniu išgabenami daiktai.

Paviešintame stebėjimo kamerų vaizdo įraše iš Viktoro Janukovyčiaus vilos Mežigorijoje matyti, kai išvažiuoja sukvežimiai bei išskrenda sraigtasparnis.

Sekmadienį Ukrainos prezidento Viktoro Janukovyčiaus rezidencija Mežigorijoje perduota valstybei. Pranešama, kad už tai nubalsavo 324 iš 340 deputatų.

Vaizdo reportažuose - V. Janukovčiaus gyvenimas iš arti, apie kurį paprasti žmonės nė neįtarė.

Vaizdo reportažą iš garažo galite pamatyti
http://fakty.ictv.ua/ua/index/view-media/id/55655/album/89">čia.