Kaip paaiškėjo, nepaisant visoje Rusijoje galiojančios importuotų gaminių draudimo tvarkos, V. Putinas treniruotei pasirinko italų gamintojo „Loro Piana“, priskiriamo prabangiam rinkos segmentui, sportinį kostiumą.

Nurodoma, kad jis pasiūtas iš šilko ir kašmyro. Tinklaraštininkai atkreipia dėmesį, kad šio prekės ženklo kelnės kainuoja 1425 dolerius (1268 eurus), o prezidento panašus sportinis džemperis – 1795 dolerius (1597 eurus).

Šio prekės ženklo reklamoje teigiama, kad siuvant drabužius naudojami tik aukščiausios kokybės audiniai: Birmos lotosas, kašmyras, merino, alpakos, vikunijų vilna.


Priminsime, kad kartu V. Putinas ir D. Medvedevas treniravosi praėjusį sekmadienį, rugpjūčio 30 dieną, Sočyje esančioje rezidencijoje.

Buvo pranešta, kad ryte sporto salėje valstybės pirmieji asmenys padarė mankštą ir atliko jėgos pratimus. Po treniruotės V. Putinas ir D. Medvedevas pusryčiavo atviroje terasoje, beje, iš dalies maistą ruošėsi patys – prezidentas ir premjeras kepė mėsą ant grotelių.

Arbatos gėrimu pasibaigusių pusryčių metu valstybės pirmieji asmenys aptarė eilę aktualių klausimų, įskaitant į šalies ekonomikos būklę.

V. Putino ir D. Medvedevo bendrai praleistą laiką plačiai aptarė ir ekspertai, ir eiliniai internautai. Ekspertai šią treniruotę įvertino kaip valdžios troškimą parodyti vadovaujančio tandemo vienybę.

V. Putino sportinis kostiumas
V. Putino sportinis kostiumas