Į šią žinią audringai sureagavo ne tik Michelle Obama, bet ir kitos įžymybės, agituojančios už moterų teises. Dabar tiesioginiame eteryje nusprendė prabilti ir D. Trumpo žmona Melania.

The Washington Post“ paviešino vaizdo įrašą, kuriame dabar jau 70-metis vyras giriasi grabinėjęs moteris ir net siekęs su jomis lytiškai santykiauti. „Kai esi žvaigždė, jos leidžia tau daryti bet ką“, – įraše sakė jis, pasakojęs, kad viliojo ištekėjusią moterį ir grabinėjo moteris.

Nors iš karto po to D. Trumpas išplatino įrašytą atsiprašymą, socialinius tinklus užplūdo pasibaisėjimai ir kaltinimai. Žmonės ypatingai gailėjo jo žmonos Melanios, kuri su D. Trumpu susituokė tais pačiais metais, kai buvo padarytas skandalingasis įrašas.

Dabar M. Trump per interviu CNN gynė savo vyrą ir drabstėsi kaltinimais. Pavyzdžiui, radijo bei televizijos laidų vedėjui Billy Bushui, kuris, anot gražuolės, išprovokavo tokius D. Trumpo veiksmus.

Jos manymu, tai tebuvo „berniukiškos kalbos“, kokios vyksta persirengimo kambariuose, tačiau ji dėl tokių pasisakymų tikrai nėra laiminga.

„Berniukai augdami daug ką pasako vienas kitam, ypač kalbėdami apie mergaites. Bet taip, man tai buvo siurprizas“, – atviravo pretendentė į pirmosios ponios postą.

„Kaip matėte, kameros nebuvo įjungtos, tebuvo įjungtas mikrofonas. Manau, jie net negalvojo kad jis įjungtas“, – sakė M. Trump ir pridūrė, jog niekada nėra girdėjusi taip kalbančio savo sutuoktinio.

„Dėl to buvau nustebusi, nes tikrai nepažįstu to žmogaus, kurio žodžiai skamba įraše. Jis niekad taip nekalba privačioje aplinkoje.

„Vaikinai, tai, kaip jie bręsdami kalba, kai kartais nori pasipuikuoti vieni prieš kitus arba kai šnekasi apie mergaites“, – tęsė M. Trump.

„Tačiau taip – aš, žinoma, buvau nustebusi“, – pridūrė ji.

D. Trumpo žmona netiesiogiai atkartojo savo vyro kalbas apie sąmokslą sužlugdyti jo kampaniją.

„Nenustebau, kad įrašas buvo paviešintas, – sakė ji. – Kodėl praėjus tiek daug metų? Kodėl likus trims savaitėms iki rinkimų?“

„Tai buvo žiniasklaida. Tai buvo NBC. Tai buvo „Access Hollywood“, – sakė M.Trump.

Pasak respublikonų kandidato žmonos, „kairiojo sparno“ žiniasklaida pliekia jos vyrą, nes „nori paveikti Amerikos žmones, kaip jiems balsuoti“.

„Ir ji daro netinkamą poveikį“, – pabrėžė M. Trump.

M. Trump išreiškė apgailestavimą, kai jai buvo pasakyta, kad dauguma amerikiečių mano, jog respublikonų kandidatas į prezidentus bandė suartėti su moterimis prieš jų valią.

„Mano vyras malonus, jis džentelmenas. Jis taip niekada nesielgtų“, – sakė jis.

„Viskas buvo suorganizuota ir parengta siekiant jam pakenkti, pakenkti jo kandidatavimui“, – pabrėžė M. Trump.

M. Trump kritikos, be abejo, sulaukė ir vyro konkurentė JAV prezidento rinkimuose - Hillary Clinton.

Po interviu pasirodymo eteryje, internete pajuokiamai ėmė sklisti pasisakymai su grotažyme #BillyBushMadeMeDoIt.