Ch. Hagelis tvirtino, kad teroristų ir kovotojų keliamas pavojus išliks ilgai. Tačiau reikia imtis veiksmų ir prieš kovingąją Rusijos kariuomenę, esančią prie NATO slenksčio, skelbia „RIA Novosti“.

„Reikalavimai kariuomenei ateityje tik didės ir taps įvairesni bei sudėtingesni. Teroristų ir kovotojų keliamas pavojus išliks ilgą laiką. Tačiau mums reikia turėti reikalų ir su revizionistine Rusija, su jos šiuolaikine ir kovinga kariuomene prie NATO slenksčio“, - Vašingtone teigė JAV gynybos sekretorius.

Rugsėjo mėnesį Jungtinių Valstijų prezidentas Barackas Obama sugretino Rusiją su teroristais, „Rusijos agresiją“ įtraukdamas tarp trijų didžiausių pasaulinių grėsmių – kartu su ekstremistine grupuote „Islamo valstybė“ ir Ebolos virusu.

Vėliau Rusijos ministras pirmininkas Dmitrijus Medvedevas pareiškė, kad tokia pozicija liudija tam tikrus „smegenų sutrikimus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (228)