Kartu su Rusijos vadovu publiką kaitina ir populiarus komikas, vienas iš TV šou „Comedy Club“ įkūrėjų ir vadovų Garikas Martirosianas. Reportažo pavadinimas „KremlinLivia“, jo žiūrimumas ir komentarų skaičius sparčiai didėja.

Neaišku, kada ir kur filmuota. Žiniasklaidoje spėliojama, kad galėjo būti filmuota balandžio 1 d., kai priiminėjo „Comedy Club“ dalyvius savo rezidencijoje „Gorki“. Tiesa, sprendžiant iš žalios žolės ir saulės blyksnių, turėjo būti filmuota vasarą.

Filmuota atviroje vietoje. D. Medvedevas vilkti pilkai melsvą švarką, džinsus. Beveik visą laiką jis atsukęs operatoriui nugarą, tik baigiantis reportažui atsisuka.

Susidaro įspūdis, kad prezidentas veikiau stengiasi nei nuoširdžiai šoka, kai kurie judesiai primena nerangų žingsniavimą, jis nepataiko į ritmą. Rusijos vadovas atrodo ne atsipalaidavęs, kaip kiti šokėjai, o susikaupęs.

Daugelis interneto tinklaraštininkų nepalankiai įvertino Rusijos prezidento šokio žingsnius – judesiai jiems pasirodė moteriški, tad ėmė piktai juokauti apie netradicinę seksualinę Rusijos vadovo orientaciją.